Păreri părinți

Păreri părinți

Loc inedit

Fetiței mele i-au plăcut atât de mult activitățile din Castel încât la finalul petrecerii a spus că își dorește ca următoarea aniversare să fie tot la Copilandia. Ne-am bucurat sincer să găsim un loc de joacă inedit așa cum este Copilandia. I-a captivat pe copii de cum au intrat pe poarta Castelului.

Roxana, mămica Athenei 6 ani

Petrecere memorabilă

Ne-am dorit pentru fetița mele de 6 ani o petrecere memorabilă și am obținut-o la Copilandia. Pentru copii au fost trei ore de călătorie în lumea poveștilor, iar pentru adulți o ocazie de socializare

Diana, mămica Iuliei 6 ani

Univers magic

Am plecat de la Copilandia cu un sentiment profund de mulțumire, având senzația că am făcut cea mai bună alegere pentru ziua de naștere a fetiței mele. Atmosfera ocrotitoare și plină de căldură ne-a făcut să ne simțim ca acasă și cu siguranță vom reveni cu drag de câte ori vom avea ocazia.

Gianina, mămica Sofiei 9 ani

Deosebită, unică, inovativă

Putem spune cu mâna pe inimă că efectiv am fost vrăjiți din primele momente în care am intrat Copilandia: este deosebită, unică, inovativă și plină de surprize. Ne-au impresionat foarte mult și locația, dar și conceptul și mesajele extrem de frumoase și pozitive din spatele jocurilor și provocărilor prin care au trecut copii.

Ioana, mămica Amaliei 6 ani
Back To Top