Păreri părinți

Păreri părinți

Loc inedit

Fetiței mele i-au plăcut atât de mult activitățile din Castel încât la finalul petrecerii a spus că își dorește ca următoarea aniversare să fie tot la Copilandia. Ne-am bucurat sincer să găsim un loc de petreceri inedit așa cum este Copilandia. I-a captivat pe copii de cum au intrat pe poarta Castelului.

Roxana, mămica Athenei 6 ani

Petrecere memorabilă

Ne-am dorit pentru fetița mea de 6 ani o petrecere memorabilă și am obținut-o la Copilandia. Pentru copii au fost trei ore de călătorie în lumea poveștilor, iar pentru adulți o ocazie de socializare

Diana, mămica Iuliei 6 ani

Cea mai bună alegere

Am plecat de la Copilandia cu un sentiment profund de mulțumire, având senzația că am făcut cea mai bună alegere pentru ziua de naștere a fetiței mele. Atmosfera ocrotitoare și plină de căldură ne-a făcut să ne simțim ca acasă și cu siguranță vom reveni cu drag de câte ori vom avea ocazia.

Gianina, mămica Sofiei 9 ani

Deosebită, unică, inovativă

Putem spune cu mâna pe inimă că efectiv am fost vrăjiți din primele momente în care am intrat în Copilandia: este deosebită, unică, inovativă și plină de surprize. Ne-au impresionat foarte mult locația, dar și conceptul și mesajele extrem de frumoase și pozitive din spatele jocurilor și provocărilor prin care au trecut copii.

Ioana, mămica Amaliei 6 ani

Totul a fost magic

Aș vrea să scriu cuvinte frumoase și să spun cât de bine ne-am simțit și noi și copiii la Copilandia, însă efectiv nu am cuvinte să descriu ce s-a întâmplat... TOTUL a fost magic și vă mulțumim frumos! Adi a spus că a fost cea mai frumoasă petrecere la care el a participat vreodată... și zic eu că asta face cât o mie de cuvinte.

Monica, mămica lui Adi 6 ani

Cel mai frumos cadou

La Copilandia am avut una dintre cele mai frumoase experiențe și îl recomand cu mare drag celor ce sunt în căutarea unui loc unic, diferit, plin de magie și de neuitat. Spațiul este plin de culoare, curat și amenajat într-un stil aparte. “Maeștrii povestași” i-au ținut pe copii captivați pe toată durata petrecerii cu multe surprize, iar alegerea acestui loc cred că este cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut face Sofiei.

Lavinia, mămica Sofiei 9 ani
Back To Top