Despre noi

Despre noi

Echipa Copilandia

Echipa Copilandia reprezintă o componentă esențială a experienței oferite. Suntem mândri să avem o echipă dedicată și bine instruită, care împărtășește aceleași valori și pasiune pentru a crea momente magice pentru copii și părinți atât la petrecerile aniversare pentru copii, cât și în cadrul celorlalte activități ale Castelului.

 • Profesionalism și Experiență
  Echipa noastră este formată din profesioniști experimentați, care au expertiză în lucrul cu copiii și în organizarea activităților creative și distractive. Ei sunt dedicați să ofere servicii de cea mai înaltă calitate și să asigure o experiență sigură și captivantă pentru toți participanții.
 • Caldură și Prietenie
  Personalul nostru este plin de căldură și prietenie, fiind întotdeauna pregătit să ofere un zâmbet cald și să creeze o atmosferă primitoare pentru copii și părinți. Ne asigurăm că fiecare vizită la Copilandia este plină de afecțiune și interacțiuni plăcute.
 • Atenție și Acomodare
  Personalul nostru este atent la nevoile și dorințele fiecărui copil și părinte. Ne străduim să oferim o experiență personalizată și să ne asigurăm că toți participanții se simt confortabil și sprijiniți pe durata șederii lor la Copilandia.
 • Creativitate și Entuziasm
  Echipa noastră este pregătită să creeze activități captivante și tematice, care să încurajeze imaginația și să aducă poveștile la viață. Aceștia sunt pregătiți să se implice activ și să se bucure alături de copii și părinți în toate momentele de joacă și descoperire din cadrul petrecerilor organizate de ziua copiilor sau alte evenimente speciale.
 • Siguranță și Supraveghere
  Personalul nostru se asigură că toți copiii sunt în siguranță și sunt sub supraveghere atentă în timpul activităților desfășurate la Copilandia. Ei sunt instruiți pentru a reacționa rapid și adecvat în caz de necesitate și pentru a asigura un mediu sigur și securizat pentru toată lumea.

Să vă prezentăm echipa:

Maestrul Povestaș: Cu o mantie fermecată și o carte plină de povești magice, Maestrul Povestaș este ghidul noastru prin lumile fermecate ale imaginației. Cu vocea sa caldă și povestirile sale captivante, el deschide porțile către aventuri fantastice și îi încurajează pe copii să devină eroii propriilor lor povești.

Maestrul Ucenic: Tânăr și dornic să învețe, Ucenicul este mereu în căutarea aventurii și misterelor din lumea magică. Cu ochii săi plini de strălucire și un zâmbet cald mereu pe buze, el le arată copiilor că în orice colț al lumii există o magie de descoperit și că spiritul explorator este un dar prețios pe care fiecare îl poartă în inimă.

Călătorii În Timp: Cu o formulă secretă adusă din regatul poveștilor, acești fermecători călători în timp sunt inima și sufletul din spatele fiecărei petreceri magice! Aceștia se asigură că fiecare petrecere este pregătită și oferă tuturor aventuri și clipe de neuitat.

Arhitecții Alchimiști: Cu planuri bine puse la punct și idei creative, ei construiesc fiecare petrecere tematică ca pe o minunată poveste. Însă nu se opresc aici! Cu materiale fermecate, acești arhitecți adaugă siguranță și încredere în fiecare spațiu și încăpere din castel.

Opi și Dia: Opi și Dia sunt cele mai amuzante și prietenoase personaje din Copilandia! Opi și Dia aduc bucurie și zâmbete pe chipurile tuturor copiilor. Cu glumele lor hazlii și jocurile distractive, ei creează o atmosferă plină de veselie și entuziasm.

 Marii Înțelepți: Fiecare părinte care ne însoțește în aventurile din Copilandia devine un Mare Înțelept. Cu înțelepciunea lor și inimile pline de dragoste, acești eroi ne însoțesc în călătoria noastră și ne ajută să transformăm fiecare petrecere într-o experiență memorabilă pentru copiii lor.

Back To Top