Castelul Copilandia

Castelul Copilandia

Bine ați venit în Castelul Copilandia, locul în care poveștile prind viață și aventurile devin realitate! Castelul nostru este un tărâm fermecat, împodobit cu turnuri înalte și ziduri solide, ce ascund taine și surprize în fiecare colț. Aici râsetele și zâmbetele copiilor răsună mereu, iar aventurile magice îi așteaptă pe toți cei curajoși.

Chiar în interiorul cetății Bucureștiului, Castelul Copilandia este locul ideal pentru a sărbători ziua de naștere a copiilor într-un mod unic și autentic. Este prima locație din universul Copilandia care se detașează net de specificul spațiilor clasice dedicate petrecerilor pentru copii. 

În tărâmul fermecat, Castelul Copilandia prinde viață și vorbește cu glas blând, îndrumându-i pe cei mici în fiecare pas al aventurilor lor care se dezvăluie cu ocazia zilei de naștere a fiecărui copil. Cu fiecare pas, copiii vor simți că sunt parte dintr-o poveste magică unde castelul îi călăuzește.
Înăuntru, veți descoperi încăperi tematice, fiecare cu povestea ei magică, unde copiii pot deveni eroi și vor porni în căutarea comorilor ascunse.

Intrarea și turnul Castelului

Prin porțile masive ale Castelului, intrarea te întâmpină cu o alee impunătoare flancată de turnuri de apărare. Cu zidurile înalte și un luminator cu vitralii, intrarea în castel promite o incursiune în lumea magică și plină de aventuri a Copilandiei.

Curtea Castelului

O curte vastă și fermecătoare, cu alei pietruite și locuri de joacă. Curtea Castelului este locul în care aventurile încep, unde copiii se întâlnesc, explorează și se bucură de diverse activități în care lucrează împreună la proiecte creative prin care își personalizează eroul.

Sala Tablourilor Pierdute

Este o încăpere misterioasă, unde sunt expuse lucrări de artă vechi și prețioase pe pereții împodobiți cu perdele de catifea, dar și o colecție de opere de artă pierdute de-a lungul timpului.

Sala Armelor

O cameră cu rafturi înalte, garderoba este locul unde eroii se pregătesc pentru aventuri.

Camera Răsturnată

O cameră amuzantă și neobișnuită, în care obiectele sunt răsturnate și inversate. Aici, cheile se transformă și totul este posibil. Copiii sunt invitați să-și pună imaginația la contribuție și să descopere secretele din această cameră plină de surprize.

Salonul Oglinzilor

Un salon strălucitor și mistic, decorat cu oglinzi în diferite forme și dimensiuni. Salonul este un loc în care copiii pot explora reflecțiile și iluziile optice.

Pădurea Fermecată

La marginea castelului se întinde o pădure misterioasă și fermecată. Printre copaci înalți și luminițe strălucitoare, pădurea ascunde secrete și aventuri magice, dar și lucruri mai puțin obișnuite.

Sala Marilor Înțelepți

O încăpere amenajată cu eleganță și rafinament, emanând o atmosferă calmă unde părinții se pot retrage pentru a reflecta și a-și împărtăși înțelepciunea. Din această cameră, părinții urmăresc evoluția micilor eroi și participă la diverse jocuri și dueluri pentru a câștiga recompense speciale pentru cei mici.

Sala Tronului

O încăpere regală, în care eroii victorioși și sărbătoritul se adună la finalul aventurii. În această sală atmosfera este plină de bucurie și entuziasm. Aici este savurat deliciosul tort și răsună cântece de sărbătoare în onoarea sărbătoritului. Toți se bucură de momente pline de veselie, dansând împreună în ritmul muzicii și făcând fotografii pentru a imortaliza aceste clipe de neuitat. Sala Tronului devine astfel un loc în care sărbătoritul este înconjurat de dragoste și admirație din partea celor apropiați.

Back To Top