Aniversări Magice

Aniversări Magice

Bine ați venit în lumea magică a Castelului Fermecat Copilandia

Chiar în interiorul cetății Bucureștiului, Castelul Copilandia este locul ideal pentru a sărbători ziua de naștere a copiilor într-un mod unic și autentic. Este prima locație din universul Copilandia care se detașează net de specificul spațiilor clasice dedicate petrecerilor pentru copii.

Era odată, într-o lume magică, un castel fermecat ascuns în adâncurile unei păduri misterioase. Acest castel era întruchiparea unui loc plin de minuni și magie, un loc în care visele deveneau realitate, iar copiii își puteau trăi cele mai frumoase fantezii.

Cu ocazia celei mai importante sărbători din an, fiecare copil este invitat să descopere tainele castelului și să participe la o călătorie magică pe care să o țină minte pentru tot restul vieții.

Fiecare colț al acestui tărâm fermecat ascunde personaje magice și provocări fascinante, pregătite să-i conducă pe copii spre o aventură nemaiîntâlnită.

Copiii își aleg personajul de poveste și sunt conduși cu inimile pline de freamăt și entuziasm, în Curtea Castelului, unde îi așteaptă Sărbătoritul împreună cu Maestrul povestaș și Maestrul ucenic.

Sărbătoritul împreună cu echipa de eroi asemenea lui vor desface blestemul care s-a abătut asupra Castelului.  Până când cei doi gardieni ai Regatului, Opi și Dia, nu vor fi eliberați și salvați din misterioasa Pădure Fermecată nimeni nu va putea părăsi Castelul.

Împreună cu Maestrul povestaș sărbătoritul și echipa sa de curajoși vor rezolva puzzle-uri ingenioase în Sala Tablourilor Pierdute și se vor aventura în Camera Răsturnată și Salonul Oglinzilor, unde nimic nu este ceea ce pare. La fiecare pas al lor, copiii sunt înconjurați de magie și enigme care le antrenează imaginația și le pune la încercare inteligența.

Pentru a elibera gardienii, în Pădurea Fermecată copiii trebuie să găsească trei ingrediente magice în locuri pline de mister. Cu multă atenție intră în Bârlogul Ursului și cu dibăcie descoperă ingredientul secret din Bazarul Vrăjitoarelor. În cele din urmă, cea mai mare provocare este să găsească „aripile de zână” ascunse în Scorbura din Copacul Armoniei.

Cu cele trei ingrediente magice adunate, copiii împreună cu Opi și Dia pregătesc o vrajă incredibilă din Marea Carte a Vrăjilor: Lumos libertas Copilandia.

Într-o explozie de lumină și bucurie, gardienii sunt eliberați, blestemul este ridicat și pădurea strălucește mai mult ca niciodată. Copiii devin astfel adevărați eroi și reușesc să salveze Castelul, aducând bucurie și lumină în întreaga regiune.

Întoarcerea în Castel este primită cu aplauze și bucurie, iar Marii Înțelepți sunt copleșiți de mândrie și emoție.

Astfel, într-o zi plină de magie și aventură, copiii devin adevărați eroi și salvează Castelul Copilandia, iar sărbătoarea continuă cu un festin și un delicios tort pentru Sărbătorit căruia i s-au pregătit surprize și munți de cadouri pe măsura curajului său, iar Aniversarea se transformă într-un eveniment desprins din basme.

Așadar, vă invităm să vă alăturați Castelului Fermecat pentru a sărbători ziua de naștere a copilului vostru într-un mod unic și de neuitat. Aici, copiii devin eroi, iar aventurile lor magice le vor marca inimile pentru totdeauna. Cu personaje adorabile și provocări captivante, ziua de naștere la Copilandia este o alegere ideală pentru a aduce zâmbetul pe buzele copiilor și pentru a crea amintiri prețioase alături de familie și prieteni. Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm împreună de magia și farmecul acestui loc minunat, chiar în București!

Hai să vezi cum este o petrecere aniversară pentru copii în Copilandia!

Back To Top