Petreceri private

Petreceri private

Inchirierea salonului de la parter și a grădinii pentru petreceri private în Castelul Copilandia este o oportunitate de a crea evenimente de neuitat într-un cadru de poveste. Sala de evenimente este elegantă și spațioasă, oferind un ambient perfect pentru petreceri festive.

Indiferent de ocazie, fie că este vorba de aniversări, petreceri private sau evenimente speciale, sala și grădina castelului sunt adaptabile și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui eveniment. Echipa profesionistă a castelului se va asigura că fiecare detaliu este perfect, iar oaspeții se vor bucura de servicii impecabile și de experiența unei petreceri private de neuitat.

Închirierea sălii și a grădinii pentru petreceri private în Castelul Copilandia înseamnă a oferi oaspeților un cadru magic, plin de farmec și de distracție, unde pot crea amintiri prețioase alături de cei dragi.

Grădina castelului este un spațiu deschis și generos, unde copiii se pot bucura de libertatea de a alerga și se pot angaja în diverse activități pline de energie. Aici, între zidurile castelului, se află o oază verde în care copiii se pot juca și se pot distra în voie. În mijlocul grădinii, un covor moale de iarbă verde oferă un spațiu ideal activități de exterior.
Grădina Castelului este un spațiu captivant, care încurajează explorarea și stimulează imaginația. Aici, copiii se pot bucura de libertatea și de distracția în aer liber, creând amintiri prețioase într-un decor fermecător.

Cui ne adresăm: petreceri private pentru orice tip de aniversare copii/adulți, conferințe, spectacole, ateliere

Back To Top