Petreceri private

Petreceri private

Transformă orice ocazie într-un eveniment memorabil la Castelul Copilandia! 

Salonul elegant și grădina spațioasă oferă un cadru perfect pentru petreceri private. Închirierea salonului este o oportunitate de a crea evenimente de neuitat într-un cadru de poveste. 

Indiferent de ocazie, fie că este vorba de aniversări, petreceri sau evenimente speciale, salonul și grădina castelului sunt adaptabile și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui eveniment. Echipa profesionistă a castelului se va asigura că fiecare detaliu este perfect, iar oaspeții se vor bucura de servicii impecabile și de experiența unei petreceri de neuitat.

Experimentează magia unei petreceri într-un cadru de poveste, unde fiecare colțișor al grădinii noastre încurajează explorarea și stimulează imaginația. Cu un covor moale de iarbă verde, grădina devine locul perfect pentru activități în aer liber. 

Închirierea sălii și a grădinii pentru petreceri private în Castelul Copilandia înseamnă a oferi oaspeților un cadru magic, plin de farmec și de distracție, unde pot crea amintiri prețioase alături de cei dragi.

Grădina castelului este un spațiu deschis și generos, unde invitații se pot angaja în diverse activități. În mijlocul grădinii, un covor moale de iarbă verde oferă un spațiu ideal activități de exterior. Grădina Castelului este un spațiu captivant, care încurajează explorarea și stimulează imaginația. 

În Castelul Copilandia nu oferim doar spații uimitoare, ci și o experiență gastronomică deosebită! Meniul  variat include delicii atent selectate pentru a satisface gusturile rafinate ale oaspeților tăi. De la bufeturi tematice pentru cei mici la selecții gourmet pentru adulți, fiecare preparat este pregătit cu grijă și atenție la detalii.

Bucură-te de o gamă diversă de băuturi răcoritoare, cocktailuri creative și vinuri fine, perfecte pentru a completa atmosfera festivă.

Rezervă acum și fii gata să îi surprinzi pe oaspeții tăi cu un festin de neuitat.

Cui ne adresăm: petreceri pentru orice tip de aniversare copii/adulți, conferințe, spectacole, ateliere, lansări de carte, team building, cluburi, serbări grădiniță/școală ș.a.

Contact

Back To Top