Shop

Shop

Opi si Dia

Descoperiți magia copilăriei cu Opi și Dia – jucării de pluș care aduc bucurie și căldură în viața micuților voștri! Plușurile sunt prietenii cei mai înțelegători și credincioși pe care îi pot avea copiii, oferindu-le confort și siguranță în lumea lor mică și minunată.

Într-o epocă în care tehnologia domină tot mai mult, jucăriile de pluș sunt și rămân esențiale în dezvoltarea copiilor. Ele stimulează imaginația, oferă alinare în momentele dificile și devin confidente de încredere. Opi și Dia aduc zâmbete pe chipurile celor mici și sunt mereu gata să asculte poveștile lor pline de fantezie.

Investiți în experiența unică a copilăriei prin aducerea în viața micuților voștri a acestor jucării de pluș minunate. Opi și Dia sunt nu doar jucării, ci prieteni adevărați care ajută la dezvoltarea abilităților sociale și la construirea amintirilor neprețuite.

 

 

Urmărește linkul și Hai să îți povestesc mai multe despre OPI și DIA

 

 

Despre Opi și Dia – Copilandia

 

Descriere:

Jucărie de pluș în 2 modele

Material: 100% velboa moale, umplutură din PP, pânză de bumbac pentru accesorii, detalii brodate

Dimensiune: aproximativ 30 cm

Ambalate individual

Preț: 49 lei

Plușurile se pot achiziționa doar din Castelul Copilandia.

Șapcă

Descoperă colecția noastră de șepci imprimate Copilandia, unde amintirile devin un stil de viață! Aceste șepci nu sunt doar accesorii, sunt emblemă pentru copii care iubesc aventura și adoră să împărtășească poveștile lor.

Copilăria este o călătorie plină de descoperiri, de momente speciale și de amintiri prețioase. Șepcile imprimate de la Copilandia sunt o amintire vie a unei zile minunate petrecute în compania celor dragi.

Dar mai mult decât atât, șepcile noastre imprimate sunt un simbol al mândriei de a face parte din familia Copilandia. Ele transmit un mesaj puternic: suntem copii veseli, curioși și dornici să trăim fiecare clipă la maximum. Acest simbol de apartenență reprezintă bucuria, prietenia și aventura pe care le împărtășim în fiecare zi.

Descriere:

 • 100% bumbac twill
 • Șapcă cu 5 panouri și vizor curbat
 • Închidere cu clapetă din plastic pentru ajustarea mărimii
 • Orificii de ventilație pentru o circulație mai bună a aerului
 • Ambalat individual
 • Mărime copii, unisex

Preț: 29,99 lei

Șepcile se pot achiziționa doar din Castelul Copilandia.

Tricouri

Explorează universul copilăriei cu tricourile imprimate de la Copilandia! Aceste tricouri nu sunt doar haine, sunt portaluri către amintiri magice și aventuri nesfârșite.

Copilăria este plină de momente prețioase și amintiri care rămân cu noi pentru totdeauna. Tricourile noastre imprimate sunt o modalitate minunată de a marca aceste clipe speciale. Aceste tricouri capturează spiritul de joacă și fantezia, invitând copiii să-și păstreze amintirile într-un mod unic.

Amintirile fac parte din moștenirea noastră și ne definesc pe tot parcursul vieții. Cu tricourile imprimate de la Copilandia, copiii pot purta cu mândrie aventurile lor și pot împărtăși povestea lor cu toată lumea, fie că este vorba de o excursie la zoo, de o zi de joacă în parc sau de un simplu moment de veselie în familie.

Descriere:

 • 100% bumbac, semi-combed ringspun
 • Stil – clasic
 • Bandă de întărire la gât
 • Guler rotund, la baza gâtului, cu elastan
 • Mâneci scurte
 • Unisex
 • Ambalat individual

 Mărimi:

 4 ani (96-104); 6 ani (106-116); 8 ani (118-128); 10 ani (130-140); 12 ani  (142-152)

Preț: 39,99 lei

Tricourile se pot achiziționa doar din Castelul Copilandia.

Back To Top