Parteneri

Parteneri

https://www.foldo.ro/

La Copilandia, ne mândrim să punem siguranța și binele copiilor înainte de orice. De aceea, lucrăm în parteneriat cu Foldo România, o companie de încredere în domeniul mobilierului eco pentru cei mici. Prin colaborarea noastră, ne asigurăm că petrecerile și activitățile organizate în cadrul Copilandiei sunt desfășurate într-un mediu sigur și sănătos pentru copii.

Materialele pe care ni le oferă echipa Foldo sunt fabricate cu atenție și dedicare, utilizând carton de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație. Cartonul este un material prietenos cu mediul și sigur pentru sănătatea copiilor, este un produs 100% ECO reciclabil, asigurând astfel că fiecare moment petrecut în Copilandia este unul plin de bucurie și veselie.

Cu ajutorul produselor Foldo, copiii sunt încurajați să-și dezvolte creativitatea și imaginația, participând la activități interactive și educative.

https://www.promidea.ro/

La Copilandia, avem plăcerea să lucrăm alături de o echipă extraordinară de creativi de la Promidea, pentru a aduce la viață cele mai îndrăgite și amuzante mascote!

Prin parteneriatul cu Promidea, ne asigurăm că fiecare mascota este creată cu pasiune și atenție la detalii, pentru a fi cu adevărat magice și captivante pentru cei mici. Nu numai că am creat cele mai adorabile mascote, dar împreună cu echipa de la Promidea, am conceput și materialele promotionale care îi vor fermeca pe toți cei care ne trec pragul.

Colaborarea noastră cu Promidea ne permite să oferim întotdeauna cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri prețioși, iar fiecare detaliu este gândit să creeze o atmosferă magică și de neuitat.

https://pemaidan.ro/

Bucură-te de petreceri pline de savoare și prospețime alături de partenerul nostru extraordinar, Maidan! La Copilandia, ne-am asociat cu cei mai buni în domeniul alimentației sănătoase pentru a oferi atât copiilor, cât și adulților, o experiență culinară de neuitat!

Cu Maidan alături, ne asigurăm că meniurile petrecerilor noastre sunt pline de opțiuni delicioase și sănătoase. Fie că este vorba de cele mai proaspete și colorate legume pentru cei mici, sau de preparate gourmet pentru adulți, fiecare mâncare este pregătită cu grijă și pasiune pentru a satisface toate gusturile.

Știm că nutriția este esențială pentru o copilărie sănătoasă și fericită, de aceea am ales cu încredere Maidan ca partenerul nostru de nădejde. Cu ei, ne asigurăm că fiecare masă servită la petrecerile noastre nu doar încântă papilele gustative, ci și aduce o valoare nutritivă de neegalat.

La fel de importantă este și diversitatea meniurilor, iar Maidan ne oferă acea varietate care face ca fiecare petrecere să fie unică. De la snack-uri sănătoase, pline de vitamine și gust, până la preparatele tradiționale sau opțiunile vegane, toți oaspeții noștri se pot bucura de o masă completă și echilibrată.

Back To Top