Despre noi

Despre noi

Viziunea, Misiunea și Strategia

Viziunea Copilandia
Viziunea Copilandia este să transforme lumea copiilor într-un univers de poveste, în care imaginația prinde viață și creează amintiri magice care vor rămâne în inimile lor pentru totdeauna.

Misiunea Copilandia
Misiunea Copilandia este să transforme petrecerile aniversare ale copiilor într-o experiență de poveste, în care să redescopere bucuria jocului, creativitatea și imaginația, o evadare din realitatea digitală. Prin intermediul încăperilor magice ale castelului, Copilandia creează un mediu sigur și interactiv în care copiii pot explora și trăi aventuri imaginare, dezvoltându-și abilitățile sociale, cognitive și emoționale. Misiunea Copilandia este să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor, oferindu-le activități dinamice și educative prin intermediul poveștilor și eroilor într-un loc unic și autentic în București pentru a sărbători ziua de naștere și care se detașează net de specificul spațiilor clasice dedicate petrecerilor pentru copii.

Strategia Copilandia
Descoperă povestea noastră! La Copilandia, suntem dedicați să oferim copiilor și părinților o experiență de neuitat. În cadrul strategiei de dezvoltare, ne concentrăm pe extinderea gamei de servicii, promovarea activă și creșterea implicării comunității. În plus, urmărim să ne extindem și să investim în inovație, pentru a aduce mereu ceva nou și captivant. 


Contact

Back To Top